7 grunner til å velge Adventor CRM

7 grunner til å velge Adventor CRM

Det å velge riktig løsning for å forvalte dine kundedata er ikke alltid like enkelt. Om man ser på funksjoner alene så ser det meste likt ut. Det handler ikke bare om funksjoner, men også at systemet skal passe til din organisasjon. Da er det greit å vite litt om oss.

1 Årsaken til at Adventor AS ble stiftet var kompleksiteten i andre systemer.

Dette skal jeg forklare. Det er 577 067 bedrifter i Norge. 98,2 % av disse har færre enn 50 ansatte. Likevel bygges svært mange CRM system for de 1,8 prosentene på toppen. Det skaper kompleksitet som en stor andel kunder ikke behøver. Så når man har store kunder på referanselisten så har man gjerne også den kompleksiteten som store kunder ønsker. Er man da, en liten kunde, så vil «skoa være for store» – Den frustrasjonen har vi selv kjent på.

2 Vi er ikke komplekse

I følge Apptivo så er kompleksitet grunn nummer 1 til at vi bytter CRM-løsning. 56 % av kundene som bytter CRM gjør det fordi kompleksiteten er for stor. Årsaken til at det er sånn? Det ligger mye penger i å lage systemer for de største kundene. Se punkt 1. Vi målretter alle våre krefter til å betjene små og opp til mellomstore kunder.

3 Brukervennlighet i sentrum

Brukervennlighet er en vitenskap mange har glemt. Vi har brukt betydelige ressurser på brukertesting, tjenestedesign og tilpasninger. Vi lytter til kunder, vi teller klikk og sekunder. Resultatet er at vi har en løsning hvor 40 minutter med opplæring kanskje kan være litt mye. Se også: Vår referanse hos Anna Design

4 Kort vei fra ide til produksjon

Ikke alt går like fort fra ide til oppdatering, men nesten alt vi har laget i våre systemer kommer fra innspill fra kunder. Allerede på prototypstadiet gikk vi ut til kunder for å få tilbakemeldinger. Vi har noen ønsker som må vente litt, men svært ofte har vi et innspill og en løsning i løpet av samme dag eller uke. Dynamiske tabeller, ubegrenset antall adresser, hele mobilappen, tagger og hvordan vi oppretter nye kunder er noen av tingene som har kommet direkte fra våre kunder.

5 Du vokser neppe fra oss

«Har du vokst fra din eksisterende CRM-løsning?» – dette er vanlig å hevde blant våre muskelbunt-konkurrenter. Det går nesten ikke an å vokse fra en CRM-løsning. Vi håper å vokse sammen med deg. Vi bruker 30 % av all inntekt til en kontinuerlig videreutvikling. Og som du nå allerede vet, så må du nesten opp i topp 2 % av bedriftssjiktet før du trenger mer komplekse system. Men jeg skal være ærlig, enkelte bransjer og bedrifter har komplekse prosesser og løsninger – så vi passer ikke til alle, disse har gjerne en egen bransjeløsning allerede. – Uansett vi er her for å vokse sammen med våre kunder. Så for all del spør oss!

6 Det tar maks 5 sekunder å opprette 10-15 kunder.

Søk og klikk. Det er så raskt, integrert med Brønnøysundregisteret.

7 Alt i ett

Her er det ikke mange pakker med forskjellig innlogging. Vi tror at mennesker skal samarbeide, så alt vi lager er inkludert i en enkel prismodell.

Vi fikk nettopp en kunde som testet flere løsninger samtidig, det anbefaler vi. Test forskjellige, se hva du liker og ikke liker. Det er omtrent som å prøve klær, finn den løsningen som passer for deg. Vi tror at mange, vil gjøre som våre kunder, velge oss.