Vi leter alltid etter gode partnere for å skape en helhetlig god løsning for våre kunder og deres sluttkunder. Nå har vi allerede noen spennende partnere på plass. Du kan bli den neste!

Vi leter etter følgende:

Vi leter etter partnereHosting

Vår løsning utvikles på testservere og det skal vi jo ikke fortsette med – vi ønsker å knytte oss til en partner i Norge som kan drifte stabile løsninger. Dere må kunne levere servere hvor våre teknikere kan ha tilgang og innflytelse til en viss grad. Vi må kunne kjøre PHP/MySQL/Apache – og vi vil også flytte egne domener til dere. Vi kan godt være videreselger for hosting generelt, men vi vil først og fremst ha gode stabile driftssystemer for våre kunder.

Telefoni/kundesenter

Vår CRM-løsning har en lookup som identifiserer og slår opp basert på innringers telefonnummer. Deres telefonisystem bør ha en funksjon som gjør at man kan legge inn en tilpasset url med innkommende telefonnummer i url’en. Da vil ditt telefonisystem slå opp kunden når telefonen ringer. Ikke noe mer integrasjon nødvendig. Men vi ønsker at telefonisystemet støtter callback og at man lett ser hvem som er ubesvart til enhver tid. Brukervennlighet er viktig for oss, det er viktig for dere, og det skal være viktig for våre kunder. Alle telefonnummer som vises i systemet har tel-link og systemet må kunne ringe når det klikkes på et telefonnummer i vårt system.

I tillegg er det en stor fordel om dere også har en app/løsning for mobil slik at våre kunder i teorien kan være hvor som helst.

Vi jakter alltid på gode ideer og er åpen for forslag. Om du føler at dere kan supplere oss – så ta kontakt i dag!

Bli en del av et spennende team