Adventor CRM skal være et enkelt og brukervennlig salg- og kundeserviceverktøy for små og mellomstore bedrifter. Vi ønsker å tilby enkle og svært nyttige tjenester. En av de tingene vi har ønsket å tilby er kreditvurderingstjenester slik at våre kunder enkelt kan få en rask og god vurdering av sine kunder. Her har vi funnet en partner som er brukervennlig, rimelig og som har alt man skulle ha behov for som liten og mellomstor bedrift i Norge.

  • Internasjonal aktør

    Internasjonal aktør med over 90 land online – i samme løsning. Her kan du få utført kreditsjekk om kundene dine er norske eller befinner seg i en av de landene de dekker.

  • Markedets beste pris

    Vi har sjekket flere og Creditsafe har en prismodell som er fordelaktig, rimelig og overkommelig for vår målgruppe. Av alle vi har sjekket er Creditsafe den rimeligste vi har funnet.

  • Rikholdig og informativ database

    Informasjonen i deres databaser oppdateres daglig og hentes fra offentlige og private registre. Digitalisering og behandling av data er i deres egen regi og de har en egen avdeling som jobber med data- og kvalitetsspørsmål.

Vi har lett etter en god partner en stund og opplever at mange av tjenestene også i denne bransjen retter seg mot store bedrifter. Med vårt fokus på SMB markedet er det viktig at vi finner en leverandør som også ivaretar de minste kundene. Med Creditsafe har vi funnet en aktør som betjener vår målgruppe på en svært god måte. Creditsafe har også et prisnivå som vi mener er forenelig med vårt konsept. Adventor AS skal utvikle en integrert løsning som gir våre kunder mulighet til å kredittsjekke rett fra CRM-løsningen – med link til Creditsafe sin fullstendige rapport om dere har behov for å gå i dyben.

Et samarbeid med Creditsafe gir våre kunder tilgang til rating, varsling ved endringer på selskap, forslag til kreditlimit, betalingsanmerkninger m.m. uansett om våre kunders kunder er i Norge, Sverige, Sveits, Canada eller i en av de andre nasjonene de opererer i.

For mer informasjon og spørsmål:

Frode Heimen, frode.heimen@adventor.no – Tlf 712 10 000

Klikk her for å lese mer om Creditsafe [Lenke er til deres nettsider.]