CRM for SMB header

CRM for SMB (små og mellomstore bedrifter)

Adventor CRM kom på markedet for å være en motvekt til store komplekse CRM-systemer. Vår ambisjon er å senke terskelen for å starte med CRM – Visste du at kun 18 % av nyetablerte selskaper starter med CRM det første året. 11 % er misfornøyd med nåværende løsning. Vi tror det skyldes at mange starter med for komplekse systemer. Her kan du lese vår løsning på dette. Vi lager CRM for SMB, det gjør at vi prioriterer litt annerledes.

 • Ingen bindingstid

  Det skal være enkelt å være kunde. Vi har ingen bindingstid eller oppsigelsestid. Trenger du et annet system så hjelper vi deg med å velge.

 • Ingen opplæring nødvendig

  Vi jobber for å eliminere opplæringsbehovet. Det tar ca 40 minutter hos oss, om du insiterer på å ha det. Det kaller vi brukervennlighet.

 • Ingen oppstartskostnader

  CRM kan være dyrt. I snitt bruker bedrifter 1285,- pr ansatt per måned på CRM. Hos oss koster det fra 235,- per ansatt per måned. Hvordan klarer vi det? Vel uten kompleksiteten, opplæring og tunge salgsmetoder så sparer vi kostnader, slik at du sparer kostnader.

Du kan prøve Adventor CRM gratis i 14 dager.
Du kan være igang allerede om 1 minutt.

Dette sier kundene våre

Adventors ambisjoner og strategi med å sikte seg inn på små og mellomstore bedrifter passet oss utmerket. Som kunde får vi tett oppfølging fra Adventor, samtidig som vi har mulighet til å være med å påvirke utviklingen av produktet.

Stian SundsbøDaglig leder - Norik AS

Adventor sin løsning er helt fantastisk til små og mellomstore bedrifter. Vi har fått oss ett verktøy som vi har behov for, for å kunne jobbe mer effektivt og dermed lønnsomt. Løsningen gir oss mange muligheter for oppfølging av kundene våre og det setter vi veldig stor pris på.

Nancy SpringerNorth Sea Salt Works AS

Adventor CRM passer oss perfekt som oppfølgingsverktøy for våre selgere. Systemet fungerer intuitivt og har de funksjonene vi trenger, dette forenkler vår hverdag betraktelig. Når man også tar med den suveren supporten så finnes det ikke konkurrenter.

Tom ThoresenDaglig leder - Natureschoice.no

Adventor CRM er intuitivt med alle de funksjoner du trenger for en god oppfølging av dine kontakter.  At systemet også kan generere enkelt- eller fler-utsendelser av SMS gjør dette verktøyet bedre enn andre løsninger i markedet til en bedre prissetting.

Ivar HeggemDaglig leder - Kricha 24 AS

Om du ønsker å bytte CRM…

Ønsker du å bytte CRM?

Kjenner du også på frustrasjonen i dagens løsning? Hele vår forretningsmodell går ut på å forenkle CRM – slik at alle kan bruke det, med et minimum av opplæring. La oss bidra til å fjerne frustrasjonen du har i dag.

 • Er du frustrert med dagens løsning vil du like oss.
 • Vi flytter dine data gratis.
 • Våre mest fornøyde kunder kom samme vei som deg.

Eller om du er ukjent med CRM

Bli kjent med CRM

Det er ikke alle som vet hva CRM er, og om du er blant de som aldri har hatt en kundedatabase så kan det være greit å vite hva som gjør at en god kundedatabase vil forenkle din hverdag. Så om du er gründer eller en ringrev i ditt fag, så vil du komme lett i gang med oss.

 • Det er trygt å starte med noen uten bindingstid, som oss.
 • Vi gir deg gode råd.
 • Rett og slett det tryggeste stedet å starte.

SMB Norge partner

Adventor AS ble valgt av SMB Norge som deres partner. Se deres nettside her fordi vi også brenner for å hjelpe SMB-segmentet.

Prøv uforpliktende i 14 dager.

Komplekse CRM-systemer er som sko med feil størrelseVi har gått i dine sko

Adventor AS ble etablert på grunn av frustrasjon med de store eksisterende leverandørene. Som liten kunde ble jeg ikke hørt, systemene var komplekse og ulogiske. I 2016 begynte jeg å utvikle en prototype ved kjøkkenbenken for å teste noen teorier om brukervennlighet. Når den ble vist frem var tilbakemeldingene positive. Vi endte opp med støtte fra Innovasjon Norge og fikk på plass investorer. Plutselig gikk jeg fra å være misfornøyd kunde til å være leverandør. I desember 2016 ble Adventor AS stiftet. – Vår misjon er å senke terskelen for å bruke CRM. I kombinasjon med over 20 år med erfaring fra forretningssystemer kan vi også bistå med gode råd. 

Jeg brenner for at dine kunder skal være fornøyd.

Frode Heimen