Vi har selv gått i dine sko – langt og lenge

Komplekse CRM-systemer er som sko med feil størrelse
 • Vanskelig å finne kunden

  Å få tilgang til kunder og informasjon skal være enkelt og raskt. Vi har selv opplevd klikk-bonanza for å få frem litt informasjon om kunder. Det har vi gjort noe med!

 • Tregt og tungvindt

  I dialog med kunden må ting gå raskt. Vi har selv bedt kunder vente mens vi leter etter informasjon eller venter på at noe skal laste inn. Deretter har vi bedt kunden gjenta det de sa fordi vi stirret på en skjerm…

 • Når opplæring er nødvendig er systemet for vanskelig

  Vi har vært med på å implementere CRM løsninger før, vi har drevet opplæring av ansatte og vi har svart på tusen spørsmål: «Hvordan gjør du ditt og datt» – Det har vi gjort noe med. Gode systemer skal være selvforklarende og brukervennlige. Brukervennlighet er en av våre viktigste verdier!

 • Svindyrt

  Av og til har vi lurt på om leverandøren skal hjelpe oss til å tjene penger, eller om de gjør ting for å tjene penger selv. Vi skal lage systemer som gjør at dere sparer tid, frustrasjon og får overblikk. Vi er opptatt av dine kunder og at du har gode verktøy! Svindyrt kan konkurrentene våre ha for seg selv.

Adventor Logo
 • Gode verktøy skal være enkle

  Våre utviklere har fått to beskjeder: 1. Må du forklare det, så har du bommet. –  2. Vet du en enklere måte å gjøre noe på, så skal det gjøres. Vi skal lage enkle, gode systemer for små og mellomstore bedrifter.

 • Kort vei til målet

  Fra vårt kundekort er det maks 1 klikk til alt du trenger. Kundebehandlere har ikke tid til å lete etter veien.

 • Gode rapporter

  Vi har lang erfaring fra salg og kundeservice. Med oss får du 20 år med erfaring – det gir gode rapporter som gir deg det du trenger å vite.

 • Verdi for pengene

  Du skal spare tid, få kontroll og overblikk, du skal øke salg og du skal levere likt. Vår oppgave er å gjøre dine kunder fornøyd – da må du ha gode verktøy. Adventor CRM skal stadig utvikle seg til å bli bedre og bedre – vi skal skape merverdi og våre kunder skal merke det! Derfor har vi ingen bindingstid eller oppsigelsestid – Fornøyde kunder blir – det skal vi overføre til deg også!