Jobb i Syden

Med hele kontoret i skyen

Skybaserte løsninger gir en frihet. Så lenge man har tilgang til internett vil man i dag kunne lese e-post, skrive eller følge opp kunder og salg. Dette er helt klart grunnen til at vi i Adventor har utviklet en skybasert CRM løsning, for hvor du skal jobbe, det skal ikke vi bestemme.

Strategisk plassert kontor. Tilfeldig VM-kamp i bakgrunnen.

I dag sitter jeg på et hotell i Spania, oppdaterer nettsidene våre, sjekker litt innom e-posten og laster opp noen nye bilder. Jeg logger meg på CRM-løsningen og kjører litt produkttesting. Forskjellen mellom fritid og jobb viskes en del ut. Uten at man skal jobbe mer av den grunn. Vi er tilhengere av å jobbe når man må eller vil.

Vi har valgt å skille litt mellom bruk av mobil og bruk av PC.
Mobilen er enklere å ha med, den er ofte i lomma fra før. Når vi startet utviklingen av vår mobilapp så skulle det ikke være en klone av det man allerede har på PC, men heller et verktøy der man ikke naturlig har med seg en PC.

Vi har valgt at mobilappen er for selgere, montører, kontrollører, reparatører i en eller annen form som gjerne enten ønsker tilgang til dokumenter eller har behov for å ta bilde av situasjoner i en arbeidshverdag. Derfor får du lister, som kan være kjørelister, besøksliste eller servicelister – dette bestemmer du selv. Vi kan enkelt opprette en sak, ta bilde og markere på bildet. Alt lagres på kundekortet og kan tas over av noen på kontoret øyeblikkelig.

Vi snakket med en elektriker som hadde flere bilder av sikringsskap enn bilder av barna på mobilen. Det er det slutt på nå.

Er systemet enkelt å bruke?
Vi jobber tett med eksperter på tjenestedesign, noe som gjør at vi leverer intuitive og enkle løsninger. Brukervennlighet er forankret i hele forretningsideen. Det er så enkelt at når vi nå ansatte vår første selger, så fikk ikke han opplæring. Det benytter han selv i sitt salgsarbeid. Med noe så enkelt så kan man forlenge turen til syden med noen arbeidsdager inne i mellom.

I dag har jeg jobbet mellom basseng og VM-kamper, null stress og full familieharmoni. Kontoret trenger ikke være kjedelig – men det trenger å være enkelt.