Nytt ungt talent i styret! DET liker vi.

Vi i Adventor AS har nettopp fått oppfylt et ønske som vi har ventet på i ett år. I sommer fylte vårt nyeste styremedlem 18 år. Vi har reservert 1 styreplass til en ung person mellom 18-23 år som viser spesiell interesse for entreprenørskap og ledelse. Det er mange grunner til dette.

  1. Vi vil ikke bli «gubbete»
  2. Mange unge mennesker har sin første jobb innen kundeservice. Vi vil ha med unge mennesker som kan plukke opp hva de yngste arbeiderne er opptatt av.
  3. Vi ønsker å løfte personer opp og frem, ved å aktivt bidra til å skape nye styremedlemmer.

Vi la merke til et ungt talent i nærmiljøet for litt over et år siden. Og når vi spurte tok det ikke lang tid før vi fikk et «Ja» – Det tok derimot litt lengre tid før hun fylte 18 – og det har vi ventet på i spenning.

Nå har vi gjennomført en ekstraordinær generalforsamling og papirarbeidet er i orden. Det er derfor ganske kjekt å presentere Celine Nerland som nytt styremedlem i Adventor AS.

Hun har utmerket seg med politiske verv i unge høyre, og har vært leder av Molde og Fræna unge høyre. Hun har også gått på Innovasjon og Ledelse på Romsdal Videregående hvor deres ungdomsbedrift DigDok – gikk helt til topps i NM.

Vi er glade for å kunne gjennomføre målet vårt om å få inn et ungt talent i styret. Oppfordrer også alle andre styrerom til å gjøre det samme. Blås støv av noen av de gamle gubbene og bytt de ut med fremtidens talenter! Styrerommet kan også være en opplæringsarena.

Styret består nå av 2 kvinner og 2 menn. I tillegg til Celine har vi Siw Bergsås, Morten Bygland og styreleder Petter Inge Remøy.

Ha en fortsatt fin dag!

Frode Heimen
Daglig leder
Adventor AS