Gode partnere skal først og fremst komme dine kunder tilgode!

 

Protomore Kunnskapspark

Adventor AS er en inkubatorbedrift hos Protomore Kunnskapspark i Molde, hvor vi også har vårt kontor. Protomore er det naturlige møtestedet for nytt og etablert næringsliv i Molde. Med rådgivning og støtte fra kunnskapsparken vil Adventor AS få unik støtte og hjelp fra eksisterende nettverk og ressurspersoner. Protomore samarbeider med iKuben, TrollLABS, Lean Forum Nordvest, Møreforskning, Nordveggen AS, Siva, Forskningsrådet, Høgskolen i Molde, Hoppid.no, Gassror IKS og NTNU.

Wave kontaktsenter – Zisson

Zisson leverer kommunikasjonsløsninger til små og store organisasjoner i det nordiske markedet. I tillegg leverer Zisson til kunder med tjenestenummer i land som USA, Tyskland, Spania, England og Thailand. Blant Zisson sine kunder finner vi blant annet Norwegian og Viasat. Vi ønsket å samarbeide med Zisson da de leverer funksjonalitet vi vet fungerer godt sammen med Adventor CRM. Vi tok kontakt med Zisson etter å ha snakket med en av deres fornøyde kunder. At Zisson oppleves som en kundeorientert organisasjon betyr mye for oss. Vi tror Zisson vil bidra med å gjøre dine kunder fornøyd.

LINK Mobility

Å ha en trygg, kreativ og god leverandør av SMS og APP-kommunikasjon er alfa og omega for gode løsninger. LINK Mobility har 20 års erfaring og er Nordens største leverandør av mobile løsninger for bedriftsmarkedet. Med over 200 ansatte er dette en organisasjon med kreativ kapasitet. Sammen med LINK Mobility skal vi utvikle en helt unik form for kommunikasjon. De har erfaring fra mange bransjer og vil sikre at vi leverer gode løsninger til deg, som igjen gjør at dine kunder blir ekstra fornøyd. La deg inspirere av deres løsninger

Signere.no

Har du sendt ut en kontrakt og ventet på å få den signert i retur? Gjerne via post? Det er så 2003. Når vi inngikk partneravtalen med Signere.no så fikk vi en avtale på epost. Vi leste den og signerte med hjelp av BankID. Jeg tror jeg fikk kontrakten omtrent kl 1605, og kl 1610 var den signert og returnert. Det vil spare deg og dine kunder for mye bryderi. «Skrive ut, lese, signere, scanne, sende» er nå erstattet med «Lese, signere» – enklere enn dette blir det ikke. Når noe er enkelt for dine kunder blir de glad, når de er glade blir vi glade. Dette er selvsagt noe du bare må ha om du jobber med kontrakter eller andre typer dokumenter som krever signering. Signere.no kan også bistå med elektronisk identifisering. Er det slik at du må vite hvem du snakker med FØR du gir ut sensitiv informasjon? Da finnes det en løsning på det også. Herlig.

Creditsafe

Creditsafe er et internasjonalt kredittopplysningsselskap grunnlagt i Norge, med 18 kontorer i 12 land og over 90 000 kunder. De er en komplett leverandør av kreditt- og foretaksinformasjon og tilbyr brukervennlige kredittsjekk-tjenester, via web eller som integrert tjeneste. Adventor CRM skal i løpet av 2018 inneholde en integrasjon til Creditsafe sin løsning. På den måten vil dere kunne hente inn kredittopplysninger rett inn i vår CRM løsning. I tillegg har de også muligheter for prospekting – resultatet skal du kunne importere inn i dine kundelister.

Tripletex regnskapsintegrasjon

Adventor har inngått samarbeid med Tripletex om integrasjon med vårt CRM-system. Dette gjør at du kan utveksle kundedata, opprette og se ordrer, opprette og se prosjekter rett fra vår CRM-løsning. Samt åpne riktig kundekort i Tripletex.

ITEA AS

Gode håndtverkere må til for å reise et bygg

ITEA AS består av 4 engasjerte dyktige utviklere. De var de første vi kontaktet når dette prosjektet tok form. Rett og slett fordi vi er kjent med dem fra før. Dette er noe så sjeldent utviklere med lang erfaring fra kundeservice fra Ventelo/Broadnet. De holder til i Sørlandsparken utenfor Kristiansand og snakker flytende nerd. Vi har jobbet sammen tidligere og de kjenner svært godt til vår kundefilosofi – det gjør oss trygge på at vi har utviklere som kan det tekniske men som også forstår kundeservice. Det siste var helt avgjørende for at vi tok kontakt med ITEA AS.